Video: dit is Reels, de Instagramvariant van TikTok

Video: dit is Reels, de Instagramvariant van TikTok

"Leuke muziek, effecten en hij duurt precies vijftien seconden. Dat is een typische TikTok-video zou je denken." De NOS dook in de nieuwe feature van Instagram, Reels, die wel erg op het enorm populaire TikTok lijkt.

'Zelfde liedjes en dansjes'
"Dit is gewoon bijna hetzelfde, ook deze dansjes", aldus een paar tienermeisjes. Een andere gebruikster: "Ze hebben ook dezelfde liedjes." Instagram zou met de nieuwe mogelijkheid extra mensen naar hun platform willen lokken en dat zou ze zomaar eens kunnen lukken. Bekijk het hele item van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: dit is <em>Reels</em>, de Instagramvariant van TikTok "Leuke muziek, effecten en hij duurt precies vijftien seconden. Dat is een typische TikTok-video zou je denken." De NOS dook in de nieuwe feature van Instagram, Reels, die wel erg op het enorm populaire TikTok lijkt. 'Zelfde liedjes en dansjes'"Dit is gewoon bijna hetzelfde, ook deze dansjes", aldus een paar tienermeisjes. Een andere gebruikster: "Ze hebben ook dezelfde liedjes." Instagram zou met de nieuwe mogelijkheid extra mensen naar hun platform willen lokken en dat zou ze zomaar eens kunnen lukken. Bekijk het hele item van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Waarom wil Trump het populaire TikTok uitbannen? Bekijk deze video » Gravin Eloïse maakt TikTok over explosie in Beiroet (video) Bekijk deze video »
Viral :
Video: dit is Reels, de Instagramvariant van TikTok

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is Reels, de Instagramvariant van TikTok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen