Nicolette van Dam en chef Jay maken video over ophef: ‘Ik ook van jou!’

Nicolette van Dam en chef Jay maken video over ophef: ‘Ik ook van jou!’

Bekijk hier de video met de onhandige Chinese uitspraak van Nicolette van Dam.

Nicolette van Dam heeft in een video gereageerd op de ophef die is ontstaan na haar Chinese opmerking. Ze sprak in het Chinees tegen een man met een Aziatisch uiterlijk, wat voor heel wat commotie zorgde.

Opmerking Nicolette racistisch?
Nicolette brabbelde ‘Ik hou van jou’ in het Chinees. “Hoor je niet wat ik tegen je zeg? Je spreekt toch Chinees?”, zei Nicolette in een video tegen chef Jay, met een Aziatisch uiterlijk. Vervolgens kreeg de presentatrice er op social media van langs, omdat haar opmerkingen een racistisch tintje zouden hebben.

'Ik ook van jou'
Maar nu komen Nicolette en Jay met een nieuwe video, waarin ze reageren op de commotie. Het lijkt erop dat het helemaal goed zit tussen de twee, als Jay haar de echte Chinese woorden leert. “Had me dat gisteravond even geleerd, dan had ik wat minder gezeik gehad, Jay”, aldus Nicolette. “Ik ook van jou.”

Bekijk de video van Nicolette van Dam en chef Jay hieronder.

<em>Nicolette van Dam</em> en chef Jay maken video over ophef: ‘Ik ook van jou!’ Bekijk hier de video met de onhandige Chinese uitspraak van Nicolette van Dam. Nicolette van Dam heeft in een video gereageerd op de ophef die is ontstaan na haar Chinese opmerking. Ze sprak in het Chinees tegen een man met een Aziatisch uiterlijk, wat voor heel wat commotie zorgde. Opmerking Nicolette racistisch?Nicolette brabbelde ‘Ik hou van jou’ in het Chinees. “Hoor je niet wat ik tegen je zeg? Je spreekt toch Chinees?”, zei Nicolette in een video tegen chef Jay, met een Aziatisch uiterlijk. Vervolgens kreeg de presentatrice er op social media van langs, omdat haar opmerkingen een racistisch tintje zouden hebben. 'Ik ook van jou'Maar nu komen Nicolette en Jay met een nieuwe video, waarin ze reageren op de commotie. Het lijkt erop dat het helemaal goed zit tussen de twee, als Jay haar de echte Chinese woorden leert. “Had me dat gisteravond even geleerd, dan had ik wat minder gezeik gehad, Jay”, aldus Nicolette. “Ik ook van jou.” Bekijk de video van Nicolette van Dam en chef Jay hieronder. Zien: Nicolette van Dam heeft een leuke nieuwe hobby (video) Bekijk deze video » Video: Nicolette van Dam onder vuur na onhandige uitspraak tegen Aziaat Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette van Dam en chef Jay maken video over ophef: ‘Ik ook van jou!’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam en chef Jay maken video over ophef: ‘Ik ook van jou!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen