Tom Dumoulin vierde in eerste etappe Tour de l'Ain: bekijk de finish

Tom Dumoulin vierde in eerste etappe Tour de l'Ain: bekijk de finish

Bekijk hier waar en wanneer je de Tour de l'Ain kunt kijken.

Tom Dumoulin is vrijdag vierde geworden in de eerste etappe van de Tour de l'Ain. Andrea Bagioli ging er na een eindsprint met de winst vandoor. De Tour de l'Ain wordt gezien als de voorbereidingswedstrijd op de Tour de France, die eind augustus van start gaat.

Bekijk in de video hieronder de finish van de eerste etappe van de Tour de l'Ain.

De Tour de l'Ain 2020 is van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus live te zien via de Eurosport Player en alleen op vrijdag ook live op tv, op Eurosport 2. Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 2 te zien is.

<em>Tom Dumoulin</em> vierde in eerste etappe Tour de l'Ain: bekijk de finish Bekijk hier waar en wanneer je de Tour de l'Ain kunt kijken. Tom Dumoulin is vrijdag vierde geworden in de eerste etappe van de Tour de l'Ain. Andrea Bagioli ging er na een eindsprint met de winst vandoor. De Tour de l'Ain wordt gezien als de voorbereidingswedstrijd op de Tour de France, die eind augustus van start gaat. Bekijk in de video hieronder de finish van de eerste etappe van de Tour de l'Ain. De Tour de l'Ain 2020 is van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus live te zien via de Eurosport Player en alleen op vrijdag ook live op tv, op Eurosport 2. Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 2 te zien is. Robert Gesink als knecht naar Tour de France: "Ontzettend veel zin in" (video) Bekijk deze video » Tour de France-winnaar Joop Zoetemelk: 'Tom Dumoulin is kandidaat om mijn opvolger te worden' (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tom Dumoulin vierde in eerste etappe Tour de l'Ain: bekijk de finish

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin vierde in eerste etappe Tour de l'Ain: bekijk de finish of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen