Tino Martin en Rolf Sanchez zingen Hij Had Het Willen Zeggen: bekijk de video

Tino Martin en Rolf Sanchez zingen Hij Had Het Willen Zeggen: bekijk de video

Tino Martin heeft een aantal duetten opgenomen met bekende zangers en zangeressen. Voor het nummer Hij Had Het Willen Zeggen zong hij samen met niemand minder dan Rolf Sanchez een akoestische versie van het gevoelige nummer. Oorspronkelijk is dit een nummer van Marco Borsato.

Bekijk Hij Had Het Willen Zeggen van Tino Martin en Rolf Sanchez in de video hieronder.

Tino Martin en Rolf Sanchez zingen <em>Hij Had Het Willen Zeggen</em>: bekijk de video Tino Martin heeft een aantal duetten opgenomen met bekende zangers en zangeressen. Voor het nummer Hij Had Het Willen Zeggen zong hij samen met niemand minder dan Rolf Sanchez een akoestische versie van het gevoelige nummer. Oorspronkelijk is dit een nummer van Marco Borsato. Bekijk Hij Had Het Willen Zeggen van Tino Martin en Rolf Sanchez in de video hieronder. Duet Tino Martin en Gordon: bekijk video Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn Bekijk deze video » Video: Tino Martin & Trijntje Oosterhuis – Kleine Jongen Bekijk deze video »
Muziek :
Tino Martin en Rolf Sanchez zingen Hij Had Het Willen Zeggen: bekijk de video

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin en Rolf Sanchez zingen Hij Had Het Willen Zeggen: bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen