Pandababy (Ouwehands Dierenpark) ruim 3 maanden oud: bekijk mooie beelden

Pandababy (Ouwehands Dierenpark) ruim 3 maanden oud: bekijk mooie beelden

Bekijk hier beelden van de babypanda van net na de geboorte.

Het gaat goed met de pandababy die begin mei werd geboren in Ouwehands Dierenpark. Het lijkt erop dat het pandajong steeds meer met reuzenpandamoeder Wu Wen aan het spelen is, en de krachten aan het testen is. Het is nog niet bekend of de babypanda een mannetje of een vrouwtje is. Maar volgende week wordt de naam van het pandajong bekendgemaakt.

Bekijk de nieuwste schattige beelden van de pandababy in de video hieronder.

<em>Pandababy</em> (Ouwehands Dierenpark) ruim 3 maanden oud: bekijk mooie beelden Bekijk hier beelden van de babypanda van net na de geboorte. Het gaat goed met de pandababy die begin mei werd geboren in Ouwehands Dierenpark. Het lijkt erop dat het pandajong steeds meer met reuzenpandamoeder Wu Wen aan het spelen is, en de krachten aan het testen is. Het is nog niet bekend of de babypanda een mannetje of een vrouwtje is. Maar volgende week wordt de naam van het pandajong bekendgemaakt. Bekijk de nieuwste schattige beelden van de pandababy in de video hieronder. Wu Wen gebruikt pandababy als kussentje: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Het Echte Leven In De Dierentuin: Reuzenpanda Wu Wen bevalt van jong Bekijk deze video »
Amusement :
Pandababy (Ouwehands Dierenpark) ruim 3 maanden oud: bekijk mooie beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pandababy (Ouwehands Dierenpark) ruim 3 maanden oud: bekijk mooie beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen