Alles over het imago van een feminist in de nieuwe serie Het F-woord (Video)

Alles over het imago van een feminist in de nieuwe serie Het F-woord (Video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Er is nog steeds veel negativiteit rondom het woord feminisme. In de eerste aflevering van de nieuwe serie HET F-WOORD wordt de vraag opgeworpen wat een feminist is en wordt er gekeken waar deze negativiteit vandaan komt.

Bekijk aflevering 1 van de nieuwe NPO 3-serie Het F-woord in de video hieronder.

Alles over het imago van een feminist in de nieuwe serie <em>Het F-woord</em> (Video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Er is nog steeds veel negativiteit rondom het woord feminisme. In de eerste aflevering van de nieuwe serie HET F-WOORD wordt de vraag opgeworpen wat een feminist is en wordt er gekeken waar deze negativiteit vandaan komt. Bekijk aflevering 1 van de nieuwe NPO 3-serie Het F-woord in de video hieronder. Documentaire Man Made: 'gendercompensatie' op school in IJsland Bekijk deze video » Ladies Night gemist? Stella Bergsma naait mondkapjes: #ladiesnaait Bekijk deze video »
Entertainment :
Alles over het imago van een feminist in de nieuwe serie Het F-woord (Video)

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Outsiders
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alles over het imago van een feminist in de nieuwe serie Het F-woord (Video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen