Kijktip: Louis Theroux - Transgender Kids, vanavond te zien bij NPO 3

Kijktip: Louis Theroux - Transgender Kids, vanavond te zien bij NPO 3

Transgender Kids van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Louis Theroux ontmoet voor zijn documentaire kinderen in het 'Child and Adolescent Gender Center' die zijn gediagnosticeerd met genderdysforie. Zij ondergaan allerlei medische interventies zoals puberteitsblokkers en hormoonvervangende therapieën.

Bekijk de hartverwarmende trailer in de video hieronder. De documentaire Louis Theroux: Transgender Kids is op vrijdag 7 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 3.

Kijktip: <em>Louis Theroux - Transgender Kids</em>, vanavond te zien bij NPO 3 Transgender Kids van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv. Louis Theroux ontmoet voor zijn documentaire kinderen in het 'Child and Adolescent Gender Center' die zijn gediagnosticeerd met genderdysforie. Zij ondergaan allerlei medische interventies zoals puberteitsblokkers en hormoonvervangende therapieën. Bekijk de hartverwarmende trailer in de video hieronder. De documentaire Louis Theroux: Transgender Kids is op vrijdag 7 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 3. Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: Louis Theroux - Transgender Kids, vanavond te zien bij NPO 3Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV