Nieuw seizoen 100 Jaar Jong: Gordon laat zich testen op corona

Nieuw seizoen 100 Jaar Jong: Gordon laat zich testen op corona

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Gordon heeft zich vrijdagmiddag laten testen bij de GGD. De 52-jarige zanger en presentator doet dit omdat hij binnenkort weer aan de slag gaat voor het programma 100 Jaar Jong. ''Covid-19-test voor ik weer ga draaien met de oudjes!'', schrijft Gordon bij de video op Instagram.

Bekijk de boodschap van Gordon in de video van Shownieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>100 Jaar Jong</em>: <em>Gordon</em> laat zich testen op corona Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Gordon heeft zich vrijdagmiddag laten testen bij de GGD. De 52-jarige zanger en presentator doet dit omdat hij binnenkort weer aan de slag gaat voor het programma 100 Jaar Jong. ''Covid-19-test voor ik weer ga draaien met de oudjes!'', schrijft Gordon bij de video op Instagram. Bekijk de boodschap van Gordon in de video van Shownieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv. Zien: matchmaker Alexia helpt BN'ers met de liefde Bekijk deze video » Gordon terug in de gym: ''Ik ben bicepsueel'' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw seizoen 100 Jaar Jong: Gordon laat zich testen op corona

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen 100 Jaar Jong: Gordon laat zich testen op corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen