Zien: grote crash Tilburg: ''Auto reed met 120 km/u door de woonwijk''

Zien: grote crash Tilburg: ''Auto reed met 120 km/u door de woonwijk''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Een auto is vrijdagochtend na een achtervolging met de politie gecrasht tegen twee huizen op de Kijkduinlaan in de Tilburgse wijk Reeshof. De huizen en een geparkeerde auto liepen zware schade op. De 18-jarige bestuurder is aangehouden, evenals drie inzittenden (allemaal Tilburgers van 17 en 18 jaar).

Bekijk de reportage van Hart van Nederland over de buurtgenoten van de Kijkduinlaan in de video hieronder.

Zien: grote crash <em>Tilburg</em>: ''Auto reed met 120 km/u door de woonwijk'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Een auto is vrijdagochtend na een achtervolging met de politie gecrasht tegen twee huizen op de Kijkduinlaan in de Tilburgse wijk Reeshof. De huizen en een geparkeerde auto liepen zware schade op. De 18-jarige bestuurder is aangehouden, evenals drie inzittenden (allemaal Tilburgers van 17 en 18 jaar). Bekijk de reportage van Hart van Nederland over de buurtgenoten van de Kijkduinlaan in de video hieronder. Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video) Bekijk deze video » Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman confronteert Bram Vermeulen van BV Wonen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: grote crash Tilburg: ''Auto reed met 120 km/u door de woonwijk''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: grote crash Tilburg: ''Auto reed met 120 km/u door de woonwijk'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen