Zien: Crystal meth-lab gevonden in Montfoort

Zien: Crystal meth-lab gevonden in Montfoort

Een team van rechercheurs van de politie heeft een bijzonder drugslab ontmanteld in Montfoort. Het crystal meth-lab was verborgen onder de grond en niet zichtbaar vanuit de lucht of vanaf de openbare weg.

Chemisch materiaal
In het lab troffen de rechercheurs vier kilo methamfetamine (kristallen) en 96 liter methamfetamine-olie aan: diverse grondstoffen voor de productie van drugs en drugsafval. Bij de inval is een speciaal team ingeschakeld om het chemische proces “uiterst voorzichtig” te stoppen en het chemische materiaal af te voeren.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland in de video hieronder.

Zien: <em>Crystal meth-lab</em> gevonden in Montfoort Een team van rechercheurs van de politie heeft een bijzonder drugslab ontmanteld in Montfoort. Het crystal meth-lab was verborgen onder de grond en niet zichtbaar vanuit de lucht of vanaf de openbare weg. Chemisch materiaalIn het lab troffen de rechercheurs vier kilo methamfetamine (kristallen) en 96 liter methamfetamine-olie aan: diverse grondstoffen voor de productie van drugs en drugsafval. Bij de inval is een speciaal team ingeschakeld om het chemische proces “uiterst voorzichtig” te stoppen en het chemische materiaal af te voeren. Bekijk de beelden van Hart van Nederland in de video hieronder. Op1: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst crystal meth (video) Bekijk deze video » Op1: Andy Kraag van Landelijke Recherche vertelt hoe crystal meth-lab eruit ziet Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Crystal meth-lab gevonden in Montfoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier