Video: Teun Föhn reageert op drugs-schandaal Urk rondom wethouder

Video: Teun Föhn reageert op drugs-schandaal Urk rondom wethouder

Geert Post, wethouder in Urk, is in opspraak gekomen nadat zijn zoon verdachte bleek in een groot drugsonderzoek. Teun Föhn, de bekende kapper uit het dorp, reageert: "Wij zijn natuurlijk best wel een reformatorisch dorp en staan voor bepaalde normen en waarden, daar komt dit niet mee overeen. Het is heel jammer voor het imago van het dorp." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Teun Föhn</em> reageert op drugs-schandaal Urk rondom wethouder Geert Post, wethouder in Urk, is in opspraak gekomen nadat zijn zoon verdachte bleek in een groot drugsonderzoek. Teun Föhn, de bekende kapper uit het dorp, reageert: "Wij zijn natuurlijk best wel een reformatorisch dorp en staan voor bepaalde normen en waarden, daar komt dit niet mee overeen. Het is heel jammer voor het imago van het dorp." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Teun Föhn uit URK! baalt van commentaar: bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
TV :
Video: Teun Föhn reageert op drugs-schandaal Urk rondom wethouder

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Teun Föhn reageert op drugs-schandaal Urk rondom wethouder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen