Zien: Marc van der Linden over imagoprobleem van koningin Letizia

Zien: Marc van der Linden over imagoprobleem van koningin Letizia

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Heel Spanje is op dit moment in rep en roer, want oud-koning Juan Carlos is in ballingschap. Reden van zijn vertrek was de gigantische hoeveelheid schandalen die zich jaar in, jaar uit, aan het opstapelen waren, meldt RTL Boulevard.

Letizia heeft een grillig karakter
Toch zijn alle problemen voor het Spaanse koningshuis daarmee niet als sneeuw voor de zon verdwenen. Koningin Letizia kampt met een enorm imagoprobleem. Bekijk het hele item met Marc van der Linden in de video hieronder.

Zien: <em>Marc van der Linden</em> over <em>imagoprobleem</em> van koningin Letizia Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Heel Spanje is op dit moment in rep en roer, want oud-koning Juan Carlos is in ballingschap. Reden van zijn vertrek was de gigantische hoeveelheid schandalen die zich jaar in, jaar uit, aan het opstapelen waren, meldt RTL Boulevard. Letizia heeft een grillig karakterToch zijn alle problemen voor het Spaanse koningshuis daarmee niet als sneeuw voor de zon verdwenen. Koningin Letizia kampt met een enorm imagoprobleem. Bekijk het hele item met Marc van der Linden in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: prinses Beatrix na maanden in eenzame quarantaine weer op pad Bekijk deze video » Zien: Marc van der Linden eerlijk over ziekenhuisbezoek Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marc van der Linden over imagoprobleem van koningin Letizia

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marc van der Linden over imagoprobleem van koningin Letizia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen