Johan Derksen: ''Als Guardiola de Champions League niet wint, is hij echt een loser!'' (video)

Johan Derksen: ''Als Guardiola de Champions League niet wint, is hij echt een loser!'' (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Hélène Hendriks praat tijdens de voorbeschouwing van ManCity - Real met Johan Derksen. Derksen haalt uit naar Josep Guardiola, de voetbaltrainer van Manchester City. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Manchester City - Real Madrid is vrijdag 7 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van ManCity - Real kun je volgen op Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em>: ''Als Guardiola de Champions League niet wint, is hij echt een loser!'' (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Hélène Hendriks praat tijdens de voorbeschouwing van ManCity - Real met Johan Derksen. Derksen haalt uit naar Josep Guardiola, de voetbaltrainer van Manchester City. Bekijk het hele item in de video hieronder. Manchester City - Real Madrid is vrijdag 7 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van ManCity - Real kun je volgen op Gids.tv. Zien: Johan Derksen in gesprek met Hélène Hendriks: ''Ik heb één grote fout gemaakt'' Bekijk deze video » Champions League: Johan Derksen kritisch over keuze van Aké Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Derksen: ''Als Guardiola de Champions League niet wint, is hij echt een loser!'' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: ''Als Guardiola de Champions League niet wint, is hij echt een loser!'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen