Manchester City - Real Madrid: ''Varane is verantwoordelijk voor deze nederlaag!''

Manchester City - Real Madrid: ''Varane is verantwoordelijk voor deze nederlaag!''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Hélène Hendriks praat over de wedstrijd tussen ManCity en Real met voetbalanalist Johan Derksen. Derksen haalt uit naar Raphaël Varane, ''Hij is helemaal in z'n eentje verantwoordelijk voor deze nederlaag.'' Bekijk het hele item in de video hieronder.

Manchester City - Real Madrid is vrijdag 7 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van ManCity - Real kun je volgen op Gids.tv.

<em>Manchester City - Real Madrid</em>: ''Varane is verantwoordelijk voor deze nederlaag!'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Hélène Hendriks praat over de wedstrijd tussen ManCity en Real met voetbalanalist Johan Derksen. Derksen haalt uit naar Raphaël Varane, ''Hij is helemaal in z'n eentje verantwoordelijk voor deze nederlaag.'' Bekijk het hele item in de video hieronder. Manchester City - Real Madrid is vrijdag 7 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van ManCity - Real kun je volgen op Gids.tv. Champions League: Johan Derksen kritisch over keuze van Aké Bekijk deze video » Johan Derksen: ''Als Guardiola de Champions League niet wint, is hij echt een loser!'' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Manchester City - Real Madrid: ''Varane is verantwoordelijk voor deze nederlaag!''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Real Madrid: ''Varane is verantwoordelijk voor deze nederlaag!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen