TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met tv-makers Jack Spijkerman en Stefano Keizers herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. KopspijkersJack Spijkerman en Stefano Keizers komen allebei uit de wereld van het cabaret. Jack werd bekend bij het grote publiek door het programma Kopspijkers, waar Stefano wekelijks graag naar keek. Inmiddels is hij zelf de geestelijk vader van het radioprogramma Spijkers Met Koppen. GekkigheidBeide vinden hedendaagse talkshows wat aan de brave kant en houden van spontaniteit, gekkigheid en humor op televisie. Vanavond laten ze zien naar welke televisieprogramma's ze vroeger graag keken, waar ze hard om moeten lachen en wat voor hen onvergetelijke televisie is. GrappenmakersHet vaste kijkerspanel, met de professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt gezellig mee. Marlijn Weerdenburg emotioneel bij fragment in TV Toppers (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met tv-makers Jack Spijkerman en Stefano Keizers herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten.

Kopspijkers
Jack Spijkerman en Stefano Keizers komen allebei uit de wereld van het cabaret. Jack werd bekend bij het grote publiek door het programma Kopspijkers, waar Stefano wekelijks graag naar keek. Inmiddels is hij zelf de geestelijk vader van het radioprogramma Spijkers Met Koppen.

Gekkigheid
Beide vinden hedendaagse talkshows wat aan de brave kant en houden van spontaniteit, gekkigheid en humor op televisie. Vanavond laten ze zien naar welke televisieprogramma's ze vroeger graag keken, waar ze hard om moeten lachen en wat voor hen onvergetelijke televisie is.

Grappenmakers
Het vaste kijkerspanel, met de professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt gezellig mee.

Bekijk hier alle video's en artikelen van TV-Toppers
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen