Blauw Bloed Special: Charles & Di: The Truth Behind Their Wedding gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed Special: Charles & Di: The Truth Behind Their Wedding gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed Special: Charles & Di: The Truth Behind Their Wedding gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het onthullende en schokkende verhaal van de zeven dagen voor het huwelijk van Charles en Diana in St. Paul's Cathedral op 29 juli 1981. ScheurtjesIn juli 1981 kijkt de hele wereld uit naar het huwelijk van prins Charles en Diana Spencer. Maar geldt dat ook voor het bruidspaar? Mensen die dicht bij Charles en Diana staan, vertellen over de dagen vóór de bruiloft. Zij zien dan al de eerste scheurtjes in een huwelijk dat nooit een succes werd. InterviewZo komen onder meer de neef van prinses Diana, haar voormalig werkgever en Angela Rippon aan het woord. Rippon was een van de twee verslaggevers die Charles en Diana een dag voor het huwelijk interviewde. Ook Elizabeth Emmanuel, de ontwerpster van de bruidsjurk van Diana, vertelt haar verhaal. Zien: Patty Brard haalt uit naar Sander Schimmelpenninck Bekijk deze video » Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het onthullende en schokkende verhaal van de zeven dagen voor het huwelijk van Charles en Diana in St. Paul's Cathedral op 29 juli 1981.

Scheurtjes
In juli 1981 kijkt de hele wereld uit naar het huwelijk van prins Charles en Diana Spencer. Maar geldt dat ook voor het bruidspaar? Mensen die dicht bij Charles en Diana staan, vertellen over de dagen vóór de bruiloft. Zij zien dan al de eerste scheurtjes in een huwelijk dat nooit een succes werd.

Interview
Zo komen onder meer de neef van prinses Diana, haar voormalig werkgever en Angela Rippon aan het woord. Rippon was een van de twee verslaggevers die Charles en Diana een dag voor het huwelijk interviewde. Ook Elizabeth Emmanuel, de ontwerpster van de bruidsjurk van Diana, vertelt haar verhaal.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Blauw Bloed Special: Charles & Di: The Truth Behind Their Wedding gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen