Marc van der Linden: "Ik heb een nierziekte en die ging mis" (video)

Marc van der Linden: "Ik heb een nierziekte en die ging mis" (video)

Marc van der Linden heeft er uiteraard alle recht toe om niet te vertellen waarom hij onlangs in het ziekenhuis lag. Het 'probleem' dat je als BNer hebt is dat mensen vervolgens gaan speculeren. Dat gebeurde in dit geval ook waardoor de koningshuisdeskundige toch enige openheid van zaken besloot te geven: "Het was geen corona en ook geen buikwandcorrectie."

Nierziekte
Wat was het dan wel? "Ik heb een nierziekte en die ging mis. Daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen. Voor de rest ga ik het lekker privé houden", aldus Van der Linden die wel geschrokken is omdat het echt slecht met hem ging. "Maar sinds ik thuis ben herstel ik heel snel en het gaat nu hartstikke goed met me." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>Marc van der Linden</em>: &quot;Ik heb een nierziekte en die ging mis&quot; (video) Marc van der Linden heeft er uiteraard alle recht toe om niet te vertellen waarom hij onlangs in het ziekenhuis lag. Het 'probleem' dat je als BNer hebt is dat mensen vervolgens gaan speculeren. Dat gebeurde in dit geval ook waardoor de koningshuisdeskundige toch enige openheid van zaken besloot te geven: "Het was geen corona en ook geen buikwandcorrectie." NierziekteWat was het dan wel? "Ik heb een nierziekte en die ging mis. Daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen. Voor de rest ga ik het lekker privé houden", aldus Van der Linden die wel geschrokken is omdat het echt slecht met hem ging. "Maar sinds ik thuis ben herstel ik heel snel en het gaat nu hartstikke goed met me." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Marc van der Linden over imagoprobleem van koningin Letizia Bekijk deze video »
TV :
Marc van der Linden: "Ik heb een nierziekte en die ging mis" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden: "Ik heb een nierziekte en die ging mis" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen