Horror Hittegolf teistert Nederland: "Nu echt niet leuk meer" (video)

Horror Hittegolf teistert Nederland: "Nu echt niet leuk meer" (video)

Het is bloedheet in Nederland. Het land zucht en steunt tijdens de huidige, bijna verstikkende, zomerse periode die door sommigen al wordt omschreven als Horror Hittegolf. Met temperaturen tot wel 37 graden in het zuidoosten is het voor velen, met name ouderen, erg lastig vol te houden.

'Code zwart'
Juist in de huidige coronazomer, die toch al zo anders verloopt dan we graag zouden willen, kunnen veel Nederlanders de zengende hitte er niet bij hebben. Mensen klagen dan ook steen en been op bijvoorbeeld Twitter: 'Kan iemand die klote hittegolf uitzetten?' , 'Het is code zwart' en 'De terror hittegolf des doods' valt te lezen. Een ander: "Het is nu echt niet leuk meer."

Unieke hittegolf
Dat de schaduw opzoeken niet langer helpt en we met een hittegolf te maken hebben is inmiddels wel duidelijk, maar het blijkt ook nog eens om een uitzonderlijke variant te gaan: "We hebben negen dagen boven de 25 graden en een reeks van 7 tropische dagen en dat is nog niet eerder gebeurd", aldus weerman Jordi Huirne. Wat een hittegolf precies is, zie je in de video van Weer.nl hieronder.

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Horror Hittegolf</em> teistert Nederland: &quot;Nu echt niet leuk meer&quot; (video) Het is bloedheet in Nederland. Het land zucht en steunt tijdens de huidige, bijna verstikkende, zomerse periode die door sommigen al wordt omschreven als Horror Hittegolf. Met temperaturen tot wel 37 graden in het zuidoosten is het voor velen, met name ouderen, erg lastig vol te houden. 'Code zwart'Juist in de huidige coronazomer, die toch al zo anders verloopt dan we graag zouden willen, kunnen veel Nederlanders de zengende hitte er niet bij hebben. Mensen klagen dan ook steen en been op bijvoorbeeld Twitter: 'Kan iemand die klote hittegolf uitzetten?' , 'Het is code zwart' en 'De terror hittegolf des doods' valt te lezen. Een ander: "Het is nu echt niet leuk meer." Unieke hittegolfDat de schaduw opzoeken niet langer helpt en we met een hittegolf te maken hebben is inmiddels wel duidelijk, maar het blijkt ook nog eens om een uitzonderlijke variant te gaan: "We hebben negen dagen boven de 25 graden en een reeks van 7 tropische dagen en dat is nog niet eerder gebeurd", aldus weerman Jordi Huirne. Wat een hittegolf precies is, zie je in de video van Weer.nl hieronder. Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook RIVM komt met hitteplan: Zo kun je goed omgaan met hittegolf (video) Bekijk deze video »
Weer :
Horror Hittegolf teistert Nederland: "Nu echt niet leuk meer" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Horror Hittegolf teistert Nederland: "Nu echt niet leuk meer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen