Viroloog Jaap Goudsmit in vierde Zomergasten: ‘We gaan het onvermijdelijk over corona hebben’

Viroloog Jaap Goudsmit in vierde Zomergasten: ‘We gaan het onvermijdelijk over corona hebben’

Zondag zit Jaap Goudsmit als vierde aan tafel bij dit seizoen van Zomergasten. De viroloog kan in deze talkshow niet heen om een bepaald onderwerp. “We gaan het natuurlijk onvermijdelijk ook over corona hebben, omdat het zo’n historisch moment is in mijn ogen”, blikt Goudsmit vooruit op het praatprogramma. “Waarin iedereen de tijd heeft gekregen, dat is misschien ook in deze coronatijd wel interessant, om ontzettend na te denken.”

Bekijk de vooruitblik van Jaap Goudsmit op Zomergasten in de video hieronder.

VPRO Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Viroloog <em>Jaap Goudsmit</em> in vierde <em>Zomergasten</em>: ‘We gaan het onvermijdelijk over corona hebben’ Zondag zit Jaap Goudsmit als vierde aan tafel bij dit seizoen van Zomergasten. De viroloog kan in deze talkshow niet heen om een bepaald onderwerp. “We gaan het natuurlijk onvermijdelijk ook over corona hebben, omdat het zo’n historisch moment is in mijn ogen”, blikt Goudsmit vooruit op het praatprogramma. “Waarin iedereen de tijd heeft gekregen, dat is misschien ook in deze coronatijd wel interessant, om ontzettend na te denken.” Bekijk de vooruitblik van Jaap Goudsmit op Zomergasten in de video hieronder. VPRO Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten met Nazmiye Oral: bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Video: Promenade toont bijzondere samenvatting Zomergasten Bekijk deze video »
TV :
Viroloog Jaap Goudsmit in vierde Zomergasten: ‘We gaan het onvermijdelijk over corona hebben’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Viroloog Jaap Goudsmit in vierde Zomergasten: ‘We gaan het onvermijdelijk over corona hebben’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen