We Want More: Kim neemt zangleerling mee ter ondersteuning

We Want More: Kim neemt zangleerling mee ter ondersteuning

In de halve finale van We Want More, die zondag wordt uitgezonden, zien we hoe deelneemster Kim een zangleerling van haar heeft meegenomen om haar aan te moedigen en te ondersteunen. Bekijk het fragment hieronder.

We Want More: <em>Kim</em> neemt zangleerling mee ter ondersteuning In de halve finale van We Want More, die zondag wordt uitgezonden, zien we hoe deelneemster Kim een zangleerling van haar heeft meegenomen om haar aan te moedigen en te ondersteunen. Bekijk het fragment hieronder. De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook We Want More: Mario wil spaarpot van kinderen weer vullen na crisis Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Kim neemt zangleerling mee ter ondersteuning

De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Kim neemt zangleerling mee ter ondersteuning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen