Akwasi wederom onder vuur na uitspraak "Er is wat mis met Nederland, niet met mij", bekijk de reacties

Akwasi wederom onder vuur na uitspraak "Er is wat mis met Nederland, niet met mij", bekijk de reacties

Akwasi ligt wederom onder vuur. De rapper, die voor enorme commotie zorgde vanwege uitspraken over Zwarte Piet tijdens een toespraak op de Dam en vervolgens indirect bijna zorgde voor het einde van Veronica Inside doet dit weekend opvallende uitspraken in de krant Het Parool: "Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland."

Zwarte Piet
Akwasi, die deze dagen optreedt in de Amsterdamse poptempel Paradiso, gaat in het artikel wederom in op zijn antipathie voor Zwarte Piet: "Nu denk ik: hoe kan het dat hij er nog steeds is? Als een steeds groter wordende groep van mensen zich door hem gekwetst voelt, dan geef je daar toch gehoor aan? Zo moeilijk is dat toch niet?"

Bedreigingen
Ook vertelt hij over de vele bedreigingen aan zijn adres, na het protest op de Dam: "Ik ben bedreigd, ja. En natuurlijk doet dat me wat, maar ik laat me er niet door van de wijs brengen. Het gaat ook niet om mij, weet je. Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland."

Negatieve reacties
De nieuwe uitspraken van de rapper stuiten, niet geheel onverwacht, op nogal wat kritiek. Bekijk hieronder een greep uit de reacties (we hebben echt gezocht naar meer positieve opmerkingen maar die zijn lastig te vinden) of lees het gehele interview uit Het Parool. Onderaan deze pagina zie je beelden van Akwasi in Paradiso, die vrijdagavond gemaakt zijn.
<em>Akwasi</em> wederom onder vuur na uitspraak &quot;Er is wat mis met Nederland, niet met mij&quot;, bekijk de reacties Akwasi ligt wederom onder vuur. De rapper, die voor enorme commotie zorgde vanwege uitspraken over Zwarte Piet tijdens een toespraak op de Dam en vervolgens indirect bijna zorgde voor het einde van Veronica Inside doet dit weekend opvallende uitspraken in de krant Het Parool: "Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland." Zwarte PietAkwasi, die deze dagen optreedt in de Amsterdamse poptempel Paradiso, gaat in het artikel wederom in op zijn antipathie voor Zwarte Piet: "Nu denk ik: hoe kan het dat hij er nog steeds is? Als een steeds groter wordende groep van mensen zich door hem gekwetst voelt, dan geef je daar toch gehoor aan? Zo moeilijk is dat toch niet?" BedreigingenOok vertelt hij over de vele bedreigingen aan zijn adres, na het protest op de Dam: "Ik ben bedreigd, ja. En natuurlijk doet dat me wat, maar ik laat me er niet door van de wijs brengen. Het gaat ook niet om mij, weet je. Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland." Negatieve reactiesDe nieuwe uitspraken van de rapper stuiten, niet geheel onverwacht, op nogal wat kritiek. Bekijk hieronder een greep uit de reacties (we hebben echt gezocht naar meer positieve opmerkingen maar die zijn lastig te vinden) of lees het gehele interview uit Het Parool. Onderaan deze pagina zie je beelden van Akwasi in Paradiso, die vrijdagavond gemaakt zijn. Bekijk ook Video: Akwasi wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden Bekijk deze video » Shownieuws: Glazenwasser die foto's huis Akwasi deelde op non-actief Bekijk deze video »
Show :
Akwasi wederom onder vuur na uitspraak "Er is wat mis met Nederland, niet met mij", bekijk de reacties

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Akwasi wederom onder vuur na uitspraak "Er is wat mis met Nederland, niet met mij", bekijk de reacties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen