We Want More: Bodine heeft haar zenuwen onder controle

We Want More: Bodine heeft haar zenuwen onder controle

Bodine staat op het grote podium van We Want More om te laten horen wat zij allemaal kan als zangeres. En Bodine is er helemaal klaar voor, zo blijkt uit een voorproefje op de nieuwe aflevering. “Het gaat supergoed, ik heb wel de zenuwen onder controle denk ik.”

Bekijk het fragment van We Want More in de video hieronder.

De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6, op 9 en 16 augustus. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Bodine heeft haar zenuwen onder controle Bodine staat op het grote podium van We Want More om te laten horen wat zij allemaal kan als zangeres. En Bodine is er helemaal klaar voor, zo blijkt uit een voorproefje op de nieuwe aflevering. “Het gaat supergoed, ik heb wel de zenuwen onder controle denk ik.” Bekijk het fragment van We Want More in de video hieronder. De komende twee weken wordt We Want More niet op vrijdagavond, maar op zondagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6, op 9 en 16 augustus. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. We Want More: Kim neemt zangleerling mee ter ondersteuning Bekijk deze video » We Want More: Mats koopt kleding van André Hazes van zijn zakgeld Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Bodine heeft haar zenuwen onder controle

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Bodine heeft haar zenuwen onder controle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen