Klaus schittert in The Umbrella Academy: bekijk zijn beste oneliners

Klaus schittert in The Umbrella Academy: bekijk zijn beste oneliners

Klaus is een nogal opvallend type in de serie The Umbrella Academy, en veel fans kunnen geen genoeg van dit typetje krijgen. Daarom heeft Netflix een aantal van zijn beste oneliners op een rijtje gezet, wat zeker een vermakelijke video oplevert. Klaus is een rol van de Ierse acteur Robert Sheehan.

Lees hier onze recensie van het tweede seizoen van The Umbrella Academy.

Bekijk hieronder de video met de beste uitspraken van Klaus. Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is sinds 31 juli 2020 te zien op Netflix.

Klaus schittert in <em>The Umbrella Academy</em>: bekijk zijn beste oneliners Klaus is een nogal opvallend type in de serie The Umbrella Academy, en veel fans kunnen geen genoeg van dit typetje krijgen. Daarom heeft Netflix een aantal van zijn beste oneliners op een rijtje gezet, wat zeker een vermakelijke video oplevert. Klaus is een rol van de Ierse acteur Robert Sheehan. Lees hier onze recensie van het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Bekijk hieronder de video met de beste uitspraken van Klaus. Het tweede seizoen van The Umbrella Academy is sinds 31 juli 2020 te zien op Netflix. Tweede seizoen The Umbrella Academy vanaf 31 juli te zien, bekijk de trailer Bekijk deze video » Seizoen twee van The Umbrella Academy: bekijk de openingsscène Bekijk deze video »
Serie :
Klaus schittert in The Umbrella Academy: bekijk zijn beste oneliners

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klaus schittert in The Umbrella Academy: bekijk zijn beste oneliners of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen