Drukte in Zandvoort ondanks waarschuwing voor corona: bekijk LIVE de beelden

Drukte in Zandvoort ondanks waarschuwing voor corona: bekijk LIVE de beelden

<em>Drukte in Zandvoort</em> ondanks waarschuwing voor corona: bekijk LIVE de beelden Bekijk hierboven LIVE-beelden van de drukte in Zandvoort. Ondanks de waarschuwingen voor het coronavirus trekt iedereen massaal naar de kust dit weekend. Veel mensen zoeken verkoeling in bijvoorbeeld Zandvoort, en de stranden lopen behoorlijk vol. Drukke plekken door veel mensen niet echt vermedenPremier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge hebben donderdag speciaal een persconferentie ingelast om nog eens te waarschuwen voor het coronavirus. Zij hebben iedereen gevraagd om drukke plekken te vermijden, om zo meer besmettingen tegen te gaan. Maar velen kunnen het toch niet laten om naar het strand te gaan, er staan dit weekend weer behoorlijk wat files richting de kust. Bekijk in de livestream hierboven via Strandweer.nu LIVE beelden van Zandvoort.
Live :
Drukte in Zandvoort ondanks waarschuwing voor corona: bekijk LIVE de beelden

Bekijk hierboven LIVE-beelden van de drukte in Zandvoort.

Ondanks de waarschuwingen voor het coronavirus trekt iedereen massaal naar de kust dit weekend. Veel mensen zoeken verkoeling in bijvoorbeeld Zandvoort, en de stranden lopen behoorlijk vol.

Drukke plekken door veel mensen niet echt vermeden
Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge hebben donderdag speciaal een persconferentie ingelast om nog eens te waarschuwen voor het coronavirus. Zij hebben iedereen gevraagd om drukke plekken te vermijden, om zo meer besmettingen tegen te gaan. Maar velen kunnen het toch niet laten om naar het strand te gaan, er staan dit weekend weer behoorlijk wat files richting de kust.

Bekijk in de livestream hierboven via Strandweer.nu LIVE beelden van Zandvoort.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Drukte in Zandvoort ondanks waarschuwing voor corona: bekijk LIVE de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen