Klassieker The Notebook zaterdag te zien bij SBS9: bekijk hier de trailer

Klassieker The Notebook zaterdag te zien bij SBS9: bekijk hier de trailer

Wil je heerlijk even wegdromen bij een romantische film? Dan zit je vanavond goed, want dan wordt The Notebook uitgezonden bij SBS9. Deze klassieker is een verfilming van het boek van Nicholas Sparks, met Ryan Gosling en Rachel McAdams in de hoofdrollen. In de film leest een oude man een vergeetachtige vrouw voor over de intense liefde tussen Noah en Allie, een relatie die door de jaren heen heel wat ups en downs kende.

Bekijk in de video hieronder de trailer van The Notebook.

De film The Notebook (2004) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zaterdag 8 augustus om 22.50 uur te zien op SBS9. Bekijk hier waar The Notebook te streamen is.

Klassieker <em>The Notebook</em> zaterdag te zien bij SBS9: bekijk hier de trailer Wil je heerlijk even wegdromen bij een romantische film? Dan zit je vanavond goed, want dan wordt The Notebook uitgezonden bij SBS9. Deze klassieker is een verfilming van het boek van Nicholas Sparks, met Ryan Gosling en Rachel McAdams in de hoofdrollen. In de film leest een oude man een vergeetachtige vrouw voor over de intense liefde tussen Noah en Allie, een relatie die door de jaren heen heel wat ups en downs kende. Bekijk in de video hieronder de trailer van The Notebook. De film The Notebook (2004) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zaterdag 8 augustus om 22.50 uur te zien op SBS9. Bekijk hier waar The Notebook te streamen is. Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Video: Yolanthe Cabau en Jim Bakkum hebben bijzondere oplossing voor hitteprobleem Bekijk deze video »
Trailer :
Klassieker The Notebook zaterdag te zien bij SBS9: bekijk hier de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klassieker The Notebook zaterdag te zien bij SBS9: bekijk hier de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV