Max Verstappen 7e in vrije training 3 (Formule 1 GP Groot-Brittannië): bekijk de samenvatting

Max Verstappen 7e in vrije training 3 (Formule 1 GP Groot-Brittannië): bekijk de samenvatting

Bekijk hier een overzicht met alle uitzendingen en tijden van de GP van Groot-Brittannië.

Zaterdag werd door de F1-coureurs de derde vrije training verreden van Groot-Brittannië, zondag is het tijd voor het echte werk, de tweede Formule 1 GP van Groot-Brittannië. In de derde vrije training van zaterdag eindigde Max Verstappen op een zevende plaats, nadat hij werd gehinderd door Lance Stroll. Lewis Hamilton werd de winnaar in deze race. Valtteri Bottas bezet de tweede plek en de derde plaats is voor Lando Norris.

Bekijk de samenvatting van vrije training 3 voor de GP van Groot-Brittannië hieronder.

De tweede Formule 1 GP van Groot-Brittannië is zondag 9 augustus om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier alles van de Formule 1.

<em>Max Verstappen</em> 7e in vrije training 3 (Formule 1 GP Groot-Brittannië): bekijk de samenvatting Bekijk hier een overzicht met alle uitzendingen en tijden van de GP van Groot-Brittannië. Zaterdag werd door de F1-coureurs de derde vrije training verreden van Groot-Brittannië, zondag is het tijd voor het echte werk, de tweede Formule 1 GP van Groot-Brittannië. In de derde vrije training van zaterdag eindigde Max Verstappen op een zevende plaats, nadat hij werd gehinderd door Lance Stroll. Lewis Hamilton werd de winnaar in deze race. Valtteri Bottas bezet de tweede plek en de derde plaats is voor Lando Norris. Bekijk de samenvatting van vrije training 3 voor de GP van Groot-Brittannië hieronder. De tweede Formule 1 GP van Groot-Brittannië is zondag 9 augustus om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier alles van de Formule 1. Reactie Max Verstappen na GP Groot-Brittannië: “Ze hebben geluk gehad” Bekijk deze video » Max Verstappen derde in vrije training 1 (Formule 1 GP van Groot-Brittannië) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen 7e in vrije training 3 (Formule 1 GP Groot-Brittannië): bekijk de samenvattingCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen 7e in vrije training 3 (Formule 1 GP Groot-Brittannië): bekijk de samenvatting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier