Heftig: Huis van Nikkie de Jager overvallen (video)

Heftig: Huis van Nikkie de Jager overvallen (video)

Flinke schrik voor Nikkie de Jager zaterdagmiddag, want gewapende overvallers zijn het huis van de beroemde YouTuber binnengedrongen. Rond 16.00 uur zouden vier mannen de woning in Uden zijn binnengedrongen.

De overvallers hadden wapens bij zich en zijn op dit moment op de vlucht. De bewoners zijn mogelijk bedreigd met een vuurwapen en hebben een onbekende buit. Het is nog onbekend of Nikkie en haar verloofde zelf thuis waren. Het management van Nikkie laat weten dat zij op dit moment om rust en ruimte vragen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Heftig: Huis van <em>Nikkie de Jager</em> overvallen (<em>video</em>) Flinke schrik voor Nikkie de Jager zaterdagmiddag, want gewapende overvallers zijn het huis van de beroemde YouTuber binnengedrongen. Rond 16.00 uur zouden vier mannen de woning in Uden zijn binnengedrongen. De overvallers hadden wapens bij zich en zijn op dit moment op de vlucht. De bewoners zijn mogelijk bedreigd met een vuurwapen en hebben een onbekende buit. Het is nog onbekend of Nikkie en haar verloofde zelf thuis waren. Het management van Nikkie laat weten dat zij op dit moment om rust en ruimte vragen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Video Nikkie Tutorials: kent verloofde Dylan of vriendin Linda haar het beste? Bekijk deze video » Zien: Nikkie de Jager vertelt over blunder met Lady Gaga via Whatsapp Bekijk deze video »
Talkshow :
Heftig: Huis van Nikkie de Jager overvallen (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Huis van Nikkie de Jager overvallen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier