Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders

Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders

De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én zijn ze te zien op YouTube en via Gids.tv.

Bekijk het <em>Bevrijdingsjournaal</em> van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én zijn ze te zien op YouTube en via Gids.tv. BataviaHet Rode Kruis gaat extra ambulances sturen om in Europa verdwaalde Nederlanders op te halen. Niet iedereen kan direct mee terug; vooral overlevenden van concentratiekampen zijn er slecht aan toe en moeten eerst aansterken. Annemarie Kas vertelt ondertussen vanuit Batavia over de situatie in Nederlands-Indië, waar de Japanners de touwtjes nu nog in handen hebben. “Eén ding is zeker: we gaan een hele onzekere periode tegemoet.” Bekijk het derde bevrijdingsjournaal hierboven. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.
TV :
Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders

Batavia
Het Rode Kruis gaat extra ambulances sturen om in Europa verdwaalde Nederlanders op te halen. Niet iedereen kan direct mee terug; vooral overlevenden van concentratiekampen zijn er slecht aan toe en moeten eerst aansterken. Annemarie Kas vertelt ondertussen vanuit Batavia over de situatie in Nederlands-Indië, waar de Japanners de touwtjes nu nog in handen hebben. “Eén ding is zeker: we gaan een hele onzekere periode tegemoet.”

Bekijk het derde bevrijdingsjournaal hierboven. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier