Zien: Gerard Joling groet zijn fans vanaf Curacao

Zien: Gerard Joling groet zijn fans vanaf Curacao

Zien: <em>Gerard Joling</em> groet zijn fans vanaf Curacao Gerard Joling zit lekker in een resort op Curacao voor het maken van opnames voor een nieuw programma. Hij steekt zijn fans in Nederland een hart onder de riem: "De berichten zijn natuurlijk intens allemaal. Alles gebeurd hier op Curacao buiten. Wij houden ons strikt aan de regels." Joling laat ook weten dat het NIET om een datingprogramma gaat. Bekijk de videogroet van Gerard Joling hierboven. RTL Boulevard: Gerard Joling zonder Gordon terug in Voice Senior-draaistoel Bekijk deze video » Video: Gerard Joling stuit op politie-actie en gaat op onderzoek uit Bekijk deze video »
Show :
Zien: Gerard Joling groet zijn fans vanaf Curacao

Gerard Joling zit lekker in een resort op Curacao voor het maken van opnames voor een nieuw programma. Hij steekt zijn fans in Nederland een hart onder de riem: "De berichten zijn natuurlijk intens allemaal. Alles gebeurd hier op Curacao buiten. Wij houden ons strikt aan de regels." Joling laat ook weten dat het NIET om een datingprogramma gaat.

Bekijk de videogroet van Gerard Joling hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling groet zijn fans vanaf Curacao of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen