Zien: Inwoners Beiroet willen antwoorden (video)

Zien: Inwoners Beiroet willen antwoorden (video)

Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon).

Na de enorme explosie in Beiroet (Libanon) eisen inwoners nu antwoorden. Hoe kon dit gebeuren? De kapitein van het schip dat het gevaarlijke materiaal vervoerde vertelt dat hij niet begreep waarom de goederen niet door de eigenaar geclaimd werden. De situatie veroorzaakte rellen in de stad waarbij de politie traangas heeft ingezet.

Bekijk hieronder de video.

Zien: Inwoners <em>Beiroet</em> willen antwoorden (video) Bekijk hier heftige beelden van de enorme explosie in Beiroet (Libanon). Na de enorme explosie in Beiroet (Libanon) eisen inwoners nu antwoorden. Hoe kon dit gebeuren? De kapitein van het schip dat het gevaarlijke materiaal vervoerde vertelt dat hij niet begreep waarom de goederen niet door de eigenaar geclaimd werden. De situatie veroorzaakte rellen in de stad waarbij de politie traangas heeft ingezet. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Atoombom op Hiroshima 75 jaar geleden: bekijk de historische beelden Bekijk deze video » Explosie in Beiroet: Vader probeert zoon te beschermen (video) Bekijk deze video » Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Inwoners Beiroet willen antwoorden (video)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Inwoners Beiroet willen antwoorden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen