Zo gaat het met Nikkie de Jager na gewapende overval (video)

Zo gaat het met Nikkie de Jager na gewapende overval (video)

YouTuber en beautygoeroe Nikkie de Jager heeft behoorlijk wat heftigs moeten verwerken: haar woning in Uden werd overvallen. De drie daders bedreigden haar mogelijk met een vuurwapen en namen spullen mee. Een van de bewoners heeft oppervlakkige verwondingen opgelopen. Om wie het precies gaat, dat is niet duidelijk. De politie doet nog onderzoek naar wat er is gebeurd.

Bekijk hieronder de video van Shownieuws waarin de situatie wordt uitgelegd.

Zo gaat het met <em>Nikkie de Jager</em> na gewapende overval (video) YouTuber en beautygoeroe Nikkie de Jager heeft behoorlijk wat heftigs moeten verwerken: haar woning in Uden werd overvallen. De drie daders bedreigden haar mogelijk met een vuurwapen en namen spullen mee. Een van de bewoners heeft oppervlakkige verwondingen opgelopen. Om wie het precies gaat, dat is niet duidelijk. De politie doet nog onderzoek naar wat er is gebeurd. Bekijk hieronder de video van Shownieuws waarin de situatie wordt uitgelegd. Bekijk ook Nikkie de Jager (NikkieTutorials) geeft Ellie Lust make-up tutorial (video) Bekijk deze video » Zien: Nikkie de Jager vertelt over blunder met Lady Gaga via Whatsapp Bekijk deze video » Heftig: Huis van Nikkie de Jager overvallen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zo gaat het met Nikkie de Jager na gewapende overval (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo gaat het met Nikkie de Jager na gewapende overval (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen