Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond in Andere Tijden Sport een portret van voetbaltrainer Ernst Happel, vol uniek beeldmateriaal. Zwijgzaam"Kein Geloel, Fussbal Spielen." Met die zin is voetbaltrainer Ernst Happel in Nederland beroemd geworden. Een verhaal puur opgebouwd uit archiefmateriaal, beelden en geluid van de altijd als zeer zwijgzaam bekendstaande Happel. Unieke kijkMet veel in Nederland nog nooit vertoonde beelden en interviews over zijn unieke kijk op het voetbal, zijn relatie met de pers, hoe je vedetten kunt motiveren en Happels kijk op de dood. Andere Tijden Sport: Anky van Grunsven won Olympisch goud in naam van vader Bekijk deze video » Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond in Andere Tijden Sport een portret van voetbaltrainer Ernst Happel, vol uniek beeldmateriaal.

Zwijgzaam
"Kein Geloel, Fussbal Spielen." Met die zin is voetbaltrainer Ernst Happel in Nederland beroemd geworden. Een verhaal puur opgebouwd uit archiefmateriaal, beelden en geluid van de altijd als zeer zwijgzaam bekendstaande Happel.

Unieke kijk
Met veel in Nederland nog nooit vertoonde beelden en interviews over zijn unieke kijk op het voetbal, zijn relatie met de pers, hoe je vedetten kunt motiveren en Happels kijk op de dood.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen