VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om te vertellen over zijn ideale televisieavond. OverlevenGoudsmits thema voor de avond is overleven. Zijn overlevingsstrategie is er een van leren en nieuwsgierig zijn, maar het gaat ook over wat te doen om letterlijk te overleven. ToevalEen avond waarbij we in het hoofd van Nobelprijswinnaars kruipen en waarin we oorzaak en gevolg leren onderscheiden van toeval. ChaosAls je ergens middenin zit, lijkt het een chaos, maar naarmate de tijd verstrijkt, lijkt alles ordelijk op zijn plaats te vallen. Zo zal het ook gaan met de coronacrisis. Zomergasten met Inez Weski gemist? Bekijk de samenvatting van het gesprek Bekijk deze video » Zomergasten met Nazmiye Oral: bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Video: Promenade toont bijzondere samenvatting Zomergasten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond is viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om te vertellen over zijn ideale televisieavond.

Overleven
Goudsmits thema voor de avond is overleven. Zijn overlevingsstrategie is er een van leren en nieuwsgierig zijn, maar het gaat ook over wat te doen om letterlijk te overleven.

Toeval
Een avond waarbij we in het hoofd van Nobelprijswinnaars kruipen en waarin we oorzaak en gevolg leren onderscheiden van toeval.

Chaos
Als je ergens middenin zit, lijkt het een chaos, maar naarmate de tijd verstrijkt, lijkt alles ordelijk op zijn plaats te vallen. Zo zal het ook gaan met de coronacrisis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zomergasten
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV