Jordan Teze: 'Centrale verdediger of rechtsback? Maakt niet uit' (video)

Jordan Teze: 'Centrale verdediger of rechtsback? Maakt niet uit' (video)

De twintigjarige Jordan Teze krijgt de laatste maanden wel vaker de vraag: liever rechtsback of toch in het hart van de defensie?

Verwachtingen
In de eerste officiele oefenwedstrijd, tegen SC Verl, stond hij in het centrum. ''Een goede vraag. Ik zou het echt niet weten, het maakt me weinig uit. Het heeft allebei zijn voordelen.'' In de video van ED vertelt hij ook over zijn verwachtingen en wat hij sowieso graag wil.

Bekijk hieronder de ED-video.

<em>Jordan Teze</em>: 'Centrale verdediger of rechtsback? Maakt niet uit' (video) De twintigjarige Jordan Teze krijgt de laatste maanden wel vaker de vraag: liever rechtsback of toch in het hart van de defensie? VerwachtingenIn de eerste officiele oefenwedstrijd, tegen SC Verl, stond hij in het centrum. ''Een goede vraag. Ik zou het echt niet weten, het maakt me weinig uit. Het heeft allebei zijn voordelen.'' In de video van ED vertelt hij ook over zijn verwachtingen en wat hij sowieso graag wil. Bekijk hieronder de ED-video. Bekijk ook Zien: Memphis Depay scoort wereldgoal zeven maanden na zware knieblessure (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE naar PSV - v.v. UNA (oefenwedstrijd) Bekijk deze video » FC Groningen-fan Rob Goossens over juichvrije stadions: "Gaat niet lukken" Bekijk deze video »
Nieuws :
Jordan Teze: 'Centrale verdediger of rechtsback? Maakt niet uit' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jordan Teze: 'Centrale verdediger of rechtsback? Maakt niet uit' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen