Schattig: Gehandicapte kitten Arie verovert de harten online (video)

Schattig: Gehandicapte kitten Arie verovert de harten online (video)

Op het internet is de gehandicapte kitten Arie een ware sensatie. Zijn meerdere aandoeningen lijken het schattigheids-gehalte nog meer te verhogen. De kitten werd zonder zijn moeder op straat gevonden. Op dit moment vecht hij nog voor zijn leven en verblijft hij in Dierentehuis Louterbloemen.

Bekijk hieronder de AD-video met de schattige beelden van kitten Arie.

Schattig: <em>Gehandicapte kitten</em> Arie verovert de harten online (video) Op het internet is de gehandicapte kitten Arie een ware sensatie. Zijn meerdere aandoeningen lijken het schattigheids-gehalte nog meer te verhogen. De kitten werd zonder zijn moeder op straat gevonden. Op dit moment vecht hij nog voor zijn leven en verblijft hij in Dierentehuis Louterbloemen. Bekijk hieronder de AD-video met de schattige beelden van kitten Arie. Bekijk ook Selena Gomez vertelt waarom ze de afgelopen tijd afwezig was (video) Bekijk deze video » Zien: vlogster Tante Toof gaat helemaal los op asociale wielrenners op fietspad Bekijk deze video » Zien: Dylan Groenewegen in tranen: ''Sorry voor mijn fout'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Schattig: Gehandicapte kitten Arie verovert de harten online (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schattig: Gehandicapte kitten Arie verovert de harten online (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen