Hittegolf zorgt voor muurvast verkeer richting strand Scheveningen (video)

Hittegolf zorgt voor muurvast verkeer richting strand Scheveningen (video)

Het verkeer stond zaterdag muurvast in Den Haag vanwege dagjesmensen en toeristen die naar het strand wilden. De strandgangers hoopten verkoeling te vinden op het strand en in zee. In plaats daarvan stond men uren in de rij voor een parkeerplaats in de badplaats.

Bekijk hieronder de video van NU.nl.

<em>Hittegolf</em> zorgt voor muurvast verkeer richting strand <em>Scheveningen</em> (video) Het verkeer stond zaterdag muurvast in Den Haag vanwege dagjesmensen en toeristen die naar het strand wilden. De strandgangers hoopten verkoeling te vinden op het strand en in zee. In plaats daarvan stond men uren in de rij voor een parkeerplaats in de badplaats. Bekijk hieronder de video van NU.nl. Bekijk ook Lange Frans reageert op ophef podcast met Janet Ossebaard: "Nederlandse politiek is corrupt" (video) Bekijk deze video » Vanavond in Op1: Sjaak de Gouw, Farah Bazzi, Derk Sauer en meer Bekijk deze video » Video: DI-RECT blikt vooruit op concert vanuit Mauritshuis Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Hittegolf zorgt voor muurvast verkeer richting strand Scheveningen (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hittegolf zorgt voor muurvast verkeer richting strand Scheveningen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen