Video: K3 woedend op rapper voor gebruiken van Oya lélé

Video: K3 woedend op rapper voor gebruiken van Oya lélé

De beroemde damesband K3 is niet te spreken over het nieuwe liedje van de rapper Gofast. Hij gebruikt het bekende nummer Oya lélé als inspiratie voor zijn nummer. Op YouTube gaat het liedje viral, maar de tekst is niet bedoeld voor kleine kinderen.

Video: <em>K3</em> woedend op rapper voor gebruiken van <em>Oya lélé</em> De beroemde damesband K3 is niet te spreken over het nieuwe liedje van de rapper Gofast. Hij gebruikt het bekende nummer Oya lélé als inspiratie voor zijn nummer. Op YouTube gaat het liedje viral, maar de tekst is niet bedoeld voor kleine kinderen. Daarom zijn de dames van K3 absoluut niet blij met het gebruik van de melodie en een gedeelte van de tekst. Zo is er in de tekst te horen: “Oya lélé, ik en de fam zoeken money voor days. Fuck met de gang en de clip wordt geleegd. Niemand is safe, oh jee, onee” Bekijk een gedeelte van de videoclip van het nummer hierboven. Zien: K3 komt met zomerse videoclip Bikini Vol Zand Bekijk deze video »
Muziek :
Video: K3 woedend op rapper voor gebruiken van Oya lélé

Daarom zijn de dames van K3 absoluut niet blij met het gebruik van de melodie en een gedeelte van de tekst. Zo is er in de tekst te horen: “Oya lélé, ik en de fam zoeken money voor days. Fuck met de gang en de clip wordt geleegd. Niemand is safe, oh jee, onee”

Bekijk een gedeelte van de videoclip van het nummer hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: K3 woedend op rapper voor gebruiken van Oya lélé of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen