Video: Eerste stapjes van zoontje Lil' Kleine en Jaimie Vaes vastgelegd

Video: Eerste stapjes van zoontje Lil' Kleine en Jaimie Vaes vastgelegd

Video: Eerste stapjes van zoontje <em>Lil' Kleine</em> en <em>Jaimie Vaes</em> vastgelegd Lío, het zoontje van Lil’Kleine en Jaimie Vaes heeft zondag zijn allereerste stapjes gezet. Jaimie deelt de beelden trots op haar Instagram. Op de korte video is te zien hoe de kleine Lío zijn eerste stapjes zet en kort daarna alsnog op de grond valt. Jaimie is ook dolenthousiast op de video te horen. “Ja! Ja!”, roept ze uit wanneer hij zijn eerste korte wandeling maakt. Bekijk de schattige beelden hierboven. Lil' Kleine reist met zoontje naar Ibiza, bekijk de beelden Bekijk deze video » Video: Kriss Kross en Lil' Kleine eren Antonie Kamerling met Mij Niet Eens Gezien Bekijk deze video »
Show :
Video: Eerste stapjes van zoontje Lil' Kleine en Jaimie Vaes vastgelegd

Lío, het zoontje van Lil’Kleine en Jaimie Vaes heeft zondag zijn allereerste stapjes gezet. Jaimie deelt de beelden trots op haar Instagram. Op de korte video is te zien hoe de kleine Lío zijn eerste stapjes zet en kort daarna alsnog op de grond valt. Jaimie is ook dolenthousiast op de video te horen. “Ja! Ja!”, roept ze uit wanneer hij zijn eerste korte wandeling maakt.

Bekijk de schattige beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Eerste stapjes van zoontje Lil' Kleine en Jaimie Vaes vastgelegd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen