Hart van Nederland: Ouderen in Rotterdam onwel vanwege koelinstallatie

Hart van Nederland: Ouderen in Rotterdam onwel vanwege koelinstallatie

Meerdere ouderen zijn zondagmiddag onwel geworden nadat het koelsystemen van het verpleeghuis is uitgevallen. De temperaturen in het pand liepen snel hoog op. Hierdoor zijn meerdere bewoners onwel geworden. Tenminste een van hen zou overgebracht zijn naar het ziekenhuis.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: Ouderen in <em>Rotterdam</em> onwel vanwege koelinstallatie Meerdere ouderen zijn zondagmiddag onwel geworden nadat het koelsystemen van het verpleeghuis is uitgevallen. De temperaturen in het pand liepen snel hoog op. Hierdoor zijn meerdere bewoners onwel geworden. Tenminste een van hen zou overgebracht zijn naar het ziekenhuis. Hart Van Nederland: Tineke (bijna 90 jaar) is dol op waterskiën Bekijk deze video » Horror Hittegolf teistert Nederland: "Nu echt niet leuk meer" (video) Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.
Nieuws :
Hart van Nederland: Ouderen in Rotterdam onwel vanwege koelinstallatie
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Ouderen in Rotterdam onwel vanwege koelinstallatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen