Video: fraude bij verkiezingen Wit-Rusland?

Video: fraude bij verkiezingen Wit-Rusland?

Het is momenteel erg onrustig in Wit-Rusland na de verkiezingsuitslag van zondagavond. Volgens de kiescommissie heeft President Loekasjenko met 80 procent van de stemmen gewonnen maar zijn belangrijkste rivaal, Svetlana Tichanóvskaja, erkent de uitslag niet en ziet zichzelf als overwinnaar. Inmiddels zijn er op veel plekken rellen uitgebroken. Bekijk het fragment van het AD hieronder.

Video: fraude bij verkiezingen <em>Wit-Rusland</em>? Het is momenteel erg onrustig in Wit-Rusland na de verkiezingsuitslag van zondagavond. Volgens de kiescommissie heeft President Loekasjenko met 80 procent van de stemmen gewonnen maar zijn belangrijkste rivaal, Svetlana Tichanóvskaja, erkent de uitslag niet en ziet zichzelf als overwinnaar. Inmiddels zijn er op veel plekken rellen uitgebroken. Bekijk het fragment van het AD hieronder. Bekijk ook Video: relschoppers in Blankenberge gaan agenten te lijf met parasols en stokken Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: fraude bij verkiezingen Wit-Rusland?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: fraude bij verkiezingen Wit-Rusland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen