Kijktip: Klanken van Oorsprong, vanavond op NPO 2

Kijktip: Klanken van Oorsprong, vanavond op NPO 2

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Veel artiesten met een Nederlands-Indische achtergrond speelden na de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol in de Nederlandse popmuziek. De documentaire Klanken van Oorsprong toont hun verhaal.

Overleven
Het is een mozaïek van verhalen over de kracht van overleven in moeilijke omstandigheden en de herkomst van de geportretteerden. Ook Nederlands-Indische zangers en zangeressen zoals Sandra Reemer, Liesbeth List en Boudewijn de Groot zijn te zien.

2Doc: Klanken van Oorsprong is maandag 10 augustus om 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt nadien de documentaire Klanken van Oorsprong terugkijken op Gids.tv.

Kijktip: <em>Klanken van Oorsprong</em>, vanavond op NPO 2 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Veel artiesten met een Nederlands-Indische achtergrond speelden na de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol in de Nederlandse popmuziek. De documentaire Klanken van Oorsprong toont hun verhaal. OverlevenHet is een mozaïek van verhalen over de kracht van overleven in moeilijke omstandigheden en de herkomst van de geportretteerden. Ook Nederlands-Indische zangers en zangeressen zoals Sandra Reemer, Liesbeth List en Boudewijn de Groot zijn te zien. 2Doc: Klanken van Oorsprong is maandag 10 augustus om 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt nadien de documentaire Klanken van Oorsprong terugkijken op Gids.tv. Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop Bekijk deze video » Bekijk de hele musical Liesbeth over het leven van Liesbeth List Bekijk deze video »
TV :
Kijktip: Klanken van Oorsprong, vanavond op NPO 2

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Klanken van Oorsprong, vanavond op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen