Zien: Renze Klamer en Esmée van Kampen spelen een nummer van Toon Hermans

Zien: Renze Klamer en Esmée van Kampen spelen een nummer van Toon Hermans

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Vrijdag. Je kunt hier ook de hele uitzending van vrijdag 7 augustus terugkijken.

Afgelopen vrijdagavond waren VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff en actrice en zangeres Esmée van Kampen te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag. Renze speelt samen met Esmée het prachtige nummer van Toon Hermans.

Bekijk 'Zee Zijn Met De Zee' door Esmée van Kampen en Renze Klamer in de video hieronder.

De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf om 21:25 te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Laat op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Renze Klamer en Esmée van Kampen spelen een nummer van <em>Toon Hermans</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Vrijdag. Je kunt hier ook de hele uitzending van vrijdag 7 augustus terugkijken. Afgelopen vrijdagavond waren VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff en actrice en zangeres Esmée van Kampen te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag. Renze speelt samen met Esmée het prachtige nummer van Toon Hermans. Bekijk 'Zee Zijn Met De Zee' door Esmée van Kampen en Renze Klamer in de video hieronder. De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf om 21:25 te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Laat op vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Joris Linssen bij Op Vrijdag: "Ik sla altijd een kruisje op de A2" (video) Bekijk deze video » Zien: Lieke van Lexmond zingt Zij Gelooft In Mij in het Amsterdams Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Renze Klamer en Esmée van Kampen spelen een nummer van Toon Hermans

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op vrijdag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Renze Klamer en Esmée van Kampen spelen een nummer van Toon Hermans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen