Kijktip: de fantastische film Aanmodderfakker, vanavond op NPO 3

Kijktip: de fantastische film Aanmodderfakker, vanavond op NPO 3

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

De heerlijke film Aanmodderfakker gaat over lamzak en eeuwige student Thijs, die op relaxed tempo door zijn leven vol bier, meisjes en occasional shifts in een sfeerloze mediagigant sloft.

Ontroerend en hilarisch
Het leven van de 32-jarige Thijs verandert als hij de ambitieuze oppas Lisa ontmoet. Kiest Thijs voor opgroeien of blijft hij aanmodderen? Door de talentvolle scenarioschrijver Anne Barnhoorn is dit unieke verhaal vanavond te zien op NPO 3.

(Klein detail: tijdens het Nederlands Film Festival werd Aanmodderfakker bekroond met het Gouden Kalf voor Beste Film, Beste Acteur, en Beste Scenario!)

Bekijk de trailer in de video hieronder.

Aanmodderfakker is maandag 10 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt nadien Aanmodderfakker terugkijken op Gids.tv.

Kijktip: de fantastische film <em>Aanmodderfakker</em>, vanavond op NPO 3 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. De heerlijke film Aanmodderfakker gaat over lamzak en eeuwige student Thijs, die op relaxed tempo door zijn leven vol bier, meisjes en occasional shifts in een sfeerloze mediagigant sloft. Ontroerend en hilarischHet leven van de 32-jarige Thijs verandert als hij de ambitieuze oppas Lisa ontmoet. Kiest Thijs voor opgroeien of blijft hij aanmodderen? Door de talentvolle scenarioschrijver Anne Barnhoorn is dit unieke verhaal vanavond te zien op NPO 3. (Klein detail: tijdens het Nederlands Film Festival werd Aanmodderfakker bekroond met het Gouden Kalf voor Beste Film, Beste Acteur, en Beste Scenario!) Bekijk de trailer in de video hieronder. Aanmodderfakker is maandag 10 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt nadien Aanmodderfakker terugkijken op Gids.tv. Video: Isa Hoes blij met verfilming van haar boek Engel Bekijk deze video » Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: de fantastische film Aanmodderfakker, vanavond op NPO 3

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: de fantastische film Aanmodderfakker, vanavond op NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen