Zien: Frans Bauer wordt 'ontmaagd op brute wijze' in Donnie aan de Kook

Zien: Frans Bauer wordt 'ontmaagd op brute wijze' in Donnie aan de Kook

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In Donnie aan de Kook duikt rapper Donnie samen met een bekende Nederlander de keuken in om zijn of haar favoriete gerecht uit hun favoriete restaurant naar keuze te maken.

Cultheld Bauer
In deze aflevering gaat Donnie samen met Frans Bauer een vegan variant maken van zijn favoriete gerecht: foe yung hai. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Zien: <em>Frans Bauer</em> wordt 'ontmaagd op brute wijze' in <em>Donnie aan de Kook</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In Donnie aan de Kook duikt rapper Donnie samen met een bekende Nederlander de keuken in om zijn of haar favoriete gerecht uit hun favoriete restaurant naar keuze te maken. Cultheld BauerIn deze aflevering gaat Donnie samen met Frans Bauer een vegan variant maken van zijn favoriete gerecht: foe yung hai. Bekijk het hele item in de video hieronder. Frans Bauer zet mysterieus filmpje online: "Er gaat iets bizars gebeuren" Bekijk deze video » ZomerFestival gemist? Donnie praat met S10, Akwasi en Naaz Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Frans Bauer wordt 'ontmaagd op brute wijze' in Donnie aan de Kook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frans Bauer wordt 'ontmaagd op brute wijze' in Donnie aan de Kook of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen