Promenade gemist? Diederik Ebbinge vertelt over zijn liefde voor Droomhuis Gezocht

Promenade gemist? Diederik Ebbinge vertelt over zijn liefde voor Droomhuis Gezocht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Promenade. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 augustus terugkijken op Gids.tv.

Presentator Diederik Ebbinge heeft enorm veel ambities. Het liefst zou hij willen werken bij de beste omroep van Nederland: Omroep MAX. Diederik durft het nauwelijks te dromen maar zijn allergrootste wens is om het programma Droomhuis Gezocht te presenteren.

Bekijk het hele item over Sybrand Niessen in de video hieronder.

<em>Promenade</em> gemist? <em>Diederik Ebbinge</em> vertelt over zijn liefde voor <em>Droomhuis Gezocht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Promenade. Je kunt hier ook de hele uitzending van 9 augustus terugkijken op Gids.tv. Presentator Diederik Ebbinge heeft enorm veel ambities. Het liefst zou hij willen werken bij de beste omroep van Nederland: Omroep MAX. Diederik durft het nauwelijks te dromen maar zijn allergrootste wens is om het programma Droomhuis Gezocht te presenteren. Bekijk het hele item over Sybrand Niessen in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Promenade is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv. Promenade: Ton Kas zingt Ticket To The Tropics van Gerard Joling (video) Bekijk deze video » Zien: Promenade vertelt alles over het mysterie rondom Arjen Lubach Bekijk deze video »
Entertainment :
Promenade gemist? Diederik Ebbinge vertelt over zijn liefde voor Droomhuis Gezocht

Het nieuwe seizoen van Promenade is wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Promenade gemist? Diederik Ebbinge vertelt over zijn liefde voor Droomhuis Gezocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen