Zien: nieuwe aflevering Het zal mij een zorg zijn: ''Hij versiert alle vrouwen!''

Zien: nieuwe aflevering Het zal mij een zorg zijn: ''Hij versiert alle vrouwen!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Het zal mij een zorg zijn. Je kunt hier ook de hele uitzending van 10 augustus terugkijken.

In het nieuwe SBS6-programma Het zal mij een zorg zijn gaan programmamakers Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen op bezoek bij zorgboerderij Ouderenlandgoed Grootenhout. Hier wonen veel mensen met dementie.

Bekijk de promo van de nieuwste aflevering hieronder.

Het zal mij een zorg zijn is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het zal mij een zorg zijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: nieuwe aflevering <em>Het zal mij een zorg zijn</em>: ''Hij versiert alle vrouwen!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Het zal mij een zorg zijn. Je kunt hier ook de hele uitzending van 10 augustus terugkijken. In het nieuwe SBS6-programma Het zal mij een zorg zijn gaan programmamakers Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen op bezoek bij zorgboerderij Ouderenlandgoed Grootenhout. Hier wonen veel mensen met dementie. Bekijk de promo van de nieuwste aflevering hieronder. Het zal mij een zorg zijn is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het zal mij een zorg zijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Eerste beelden Het zal mij een zorg zijn: lachen om grofgebekte en vrolijke Riek Bekijk deze video » Het zal mij een zorg zijn: beresterke bewoner enorm knuffelig door dementie (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: nieuwe aflevering Het zal mij een zorg zijn: ''Hij versiert alle vrouwen!''

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het zal mij een zorg zijn
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwe aflevering Het zal mij een zorg zijn: ''Hij versiert alle vrouwen!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen