Video: kandidaat koopt kleren van lijn André Hazes (We Want More)

Video: kandidaat koopt kleren van lijn André Hazes (We Want More)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Mats zong afgelopen zondag het nummer 'Zij Weet Het' van Tino Martin in de halve finale van We Want More. De deelnemer heeft - naar eigen zeggen - zijn geld goed besteed door kleding te kopen van de lijn van jurylid André Hazes. Helaas bleek het niet genoeg voor de finale..

Bekijk het hele fragment in de video hieronder.

De finale van We Want More is zondagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

Video: kandidaat koopt kleren van lijn <em>André Hazes</em> (<em>We Want More</em>) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Mats zong afgelopen zondag het nummer 'Zij Weet Het' van Tino Martin in de halve finale van We Want More. De deelnemer heeft - naar eigen zeggen - zijn geld goed besteed door kleding te kopen van de lijn van jurylid André Hazes. Helaas bleek het niet genoeg voor de finale.. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. De finale van We Want More is zondagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: Mats zingt 'Zij Weet Het' (derde halve finale) Bekijk deze video » We Want More: Ricardo zingt 'Bloed, Zweet En Tranen' (Halve finale) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: kandidaat koopt kleren van lijn André Hazes (We Want More)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: kandidaat koopt kleren van lijn André Hazes (We Want More) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen