Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril

Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Het nieuwe koppel Bert en Ans zijn te gast in het prachtige huis van Lang Leve de Liefde. Beide zijn nog maar net aanwezig wanneer de eeuwige discussie rondom de wc-bril begint. Bekijk het hele fragment in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Lang Leve de Liefde</em>: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Het nieuwe koppel Bert en Ans zijn te gast in het prachtige huis van Lang Leve de Liefde. Beide zijn nog maar net aanwezig wanneer de eeuwige discussie rondom de wc-bril begint. Bekijk het hele fragment in de video hieronder.⁠Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Lang Leve De Liefde: Jelle en Esmay zoenen in de hottub Bekijk deze video » Jelle rapt nummer van Childish Gambino in Lang Leve De Liefde (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen