Lang Leve de Liefde: Max leert Cynthia dansen (video)

Lang Leve de Liefde: Max leert Cynthia dansen (video)

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Max en Cynthia hebben samen een date in het huis. Max is een fantastische danser en leert zijn date wat dansjes. Ze zit zelf in de musicalscene en had graag de musical The Greatest Showman uitgevoerd.

Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Max leert Cynthia <em>dansen</em> (video) Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Max en Cynthia hebben samen een date in het huis. Max is een fantastische danser en leert zijn date wat dansjes. Ze zit zelf in de musicalscene en had graag de musical The Greatest Showman uitgevoerd. Lang Leve De Liefde is vanaf maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden: Nieuwe seizoen Lang Leve De Liefde start maandag op SBS6 (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Lang Leve de Liefde: Bert en Ans discussiëren over de wc-bril Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV