Video: Jan ging viral na open brief naar jongeren

Video: Jan ging viral na open brief naar jongeren

Video: <em>Jan</em> ging viral na open brief naar <em>jongeren</em> Jan Hoek schreef afgelopen week een brief aan de jongeren van Nederland, waarin hij hen vraagt nog even vol te houden. Zelf verloor Jan 10 jaar van zijn jeugd aan de Tweede Wereldoorlog en tijdens zijn diensttijd in Nederlands-Indië. Hij kan dan ook niet begrijpen dat de jeugd "niet gewoon één jaartje feesten kan overslaan". Bekijk het interview met Jan Hoek hierboven. Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen en pakt jongeren hard aan (Op1) Bekijk deze video » Premier Rutte streng tegen jongeren: "Ga niet bij oma op bezoek als je geen anderhalve meter aanhoudt" Bekijk deze video »
Viral :
Video: Jan ging viral na open brief naar jongeren

Jan Hoek schreef afgelopen week een brief aan de jongeren van Nederland, waarin hij hen vraagt nog even vol te houden. Zelf verloor Jan 10 jaar van zijn jeugd aan de Tweede Wereldoorlog en tijdens zijn diensttijd in Nederlands-Indië. Hij kan dan ook niet begrijpen dat de jeugd "niet gewoon één jaartje feesten kan overslaan".

Bekijk het interview met Jan Hoek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan ging viral na open brief naar jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen